(0341) 438 610 info@beethovenbeheer.nl

De vloer van de Action in Klazienaveen kampte op verschillende plekken met scheurvorming vanwege een onjuiste wijze van funderen. In het verleden zijn hieraan enkele cosmetische herstellingen uitgevoerd, maar deze hebben de onderliggende oorzaak uiteraard niet weggenomen.

Aangezien Action plannen had opgevat om deze winkel volledig om te bouwen naar de nieuwe winkelformule hebben wij deze gelegenheid met beide handen aangegrepen om de constructieve oorzaak die ten grondslag ligt aan de verzakking weg te nemen. De winkel moest volledig leeggehaald worden ten behoeve van de ombouw en dat moment hebben wij benut om de complete tegelvloer inclusief cementdekvloer in de winkel te verwijderen en 24 nieuwe funderingspalen aan te brengen. Vervolgens is er een nieuwe gewapende betonvloer aangelegd. De winkel heeft hiermee een stabiele ondergrond verkregen die in de toekomst niet meer aan verzakking onderhevig zal zijn.

Daarnaast hebben wij onder een deel van het plafond van de winkel alvast extra constructieve elementen aangebracht om het dragende vermogen van het dak te vergroten. Hierdoor is het in de toekomst mogelijk om boven de winkel appartementen te creëren.

Na gereedkomen van onze werkzaamheden heeft Action de winkel weer opnieuw opgebouwd. De vloer is voorzien van een gedilateerde tegelvloer en er is een nieuw systeemplafond met LED verlichting geïnstalleerd. Door het in gebruik nemen van nieuwe installaties is het pand gasloos gemaakt. Op vrijdag 3 april heeft de Action de deuren van de compleet nieuwe winkel weer geopend.