(0341) 438 610 info@beethovenbeheer.nl

 totWoon-Winkel Fonds

Woon-Winkel Fonds is in 1995 speciaal ontwikkeld voor particuliere- en professionele beleggers die een stabiel rendement willen en daarmee een evenwichtige opbouw van hun vermogen willen bereiken.

Opbouw rendement

De portefeuille van circa € 93 miljoen bestaat voor 61% uit winkels, 38% uit woningen en 1% overig (garages en parkeerplaatsen). Winkels bieden een goed direct rendement, terwijl bij het vrij van huur komen van woningen een positief verkoopresultaat kan worden behaald. De woningen waar Woon-Winkel Fonds in belegt zitten in het lagere- en middensegment, een segment met een goede doorstroming en dus een laag risico. De portefeuille is regionaal goed verdeeld over Nederland en bevat een groot aantal huurcontracten. Hiermee geeft Woon-Winkel Fonds een goed gespreid risico en behaalt toch een aantrekkelijk rendement.

Participaties en Obligaties

Het Fonds heeft op dit moment Participaties en Obligaties uitgegeven. De Participaties zijn niet waardevast en de waarde stijgt of daalt in de lijn met het netto resultaat van het Fonds. Participanten zijn gerechtigd tot het resultaat van het Fonds mits de vergadering van Participanten daartoe besluit. De Obligaties zijn waardevast en kennen een vaste rente, varierend van van 4 tot 6%.

Risico’s van beleggen

Aan beleggen in vastgoed zijn risico’s verbonden. Het rendement van uw belegging kan fluctueren en eerder behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Deze risico’s staan uitvoerig beschreven in het Prospectus.

Transparant

De activiteiten en de doelstellingen worden beschreven in het Prospectus, de (half)jaarverslagen en de nieuwsberichten. Woon-Winkel Fonds is volledig transparant. Zo kunnen nieuwe en bestaande Participanten en/of Obligatiehouders volledig geïnformeerd hun beleggingsbeslissingen nemen.

Defensief, degelijk en realistisch beleggen

Woon-Winkel Fonds streeft naar een maximaal rendement op basis van een gedegen opbouw en spreiding van de risico’s van de portefeuille. Zo is de portefeuille zowel regionaal als qua inhoud (woningen en winkels) gespreid. De woningen zitten in het lagere- en middensegment, waar huurders probleemloos voor te vinden zijn, onafhankelijk van economische omstandigheden. Het Fonds is niet op de beurs genoteerd en dus niet afhankelijk het beurssentiment.

Informatie Woon-Winkel Fonds

Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van Woon-Winkel Fonds. Op dit moment is het Fonds niet open voor toe- en uittreding.

Interview met Rob Knobben

Beleggingen Woon-Winkel Fonds

Direct rendement Woon-Winkel Fonds

%

Winkels

%

Woningen

%

Garages/parkeerplaatsen